THE DAYS ROLL ON

Nyårsafton 2010 firade vi hemma hos Bengt och Satu tillsammans med Markus och Annica med barn, och det vart en lyckad afton med förrätt varmrätt och sååå klart efterrätt!
Vi hade delat upp varje rätt så varje par fick göra en var.... vi kirrade varmrätten... eller det var väl M som fixade den och jag gjorde Salladen som jag inte fick med på bild, lika med varmrättsbilden som är lånad HÄR, ..... där kan ni även hitta receptet på denna riktig goda men enkla rätt!

Allt var så otroligt gott och trevligt och tack snälla ni för trevlig sällskap!
Anette, Roger, Filip och Pontus dök även upp och tillsammans skålade vi in 2011... dock utan fyfackerier eftersom gården/gårdarna runt omkring innehar hundar, Hästar och katter!
Hade dock köpt en sån där Thailändsk ballong som är så fina... OM det hade varit vindstilla så den sakta kan stiga upp mot himmelen.... dock var inte vädergudarna med oss den kvällen så den flög mest in i alla buskar som fanns runt om, hehe!

Otroligt trevlig kväll med mat, spel och umgänge... så ett Stort TACK till er alla! Men speciellt till värdparet ;)
 

En god förrätt där Annica o Macke använde kavring som bröd vilket var mycket godare än det klassiska vita som det annars alltid brukar vara.... Röra, Ruccola, RIKTIG lax, dill, citron, avocado m.m.... (inte klar på bilden)

Till detta hade vi en blandad grönsallad samt smörstekt färsk grönsparris och Harricot Verts som M stekt tillsammans med charlottenlök och lite pressad vitlök.... Mmmmm


Jag vad kan man säga om efterrätten.... det är bara att titta på bilden så förstår ni att creme brulee´n som Satu gjort var skeeetagoo!



Kommentarer
Postat av: S@tu

God mat och trevligt sällskap.... vad mer kan man begära :-) Tack själva!

2011-01-04 @ 23:54:17
URL: http://satusliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0