TODAY IS THE D-DAY

Eclipse har biopremiär idag!!!!!! och jag ska in till stan och hoppas på att det finns biljetter kvar..... ingen som svarar på biljettbokningen och boka genom datan kunde jag inte..... håll tummarna för mig snälla rara söta människor att det finns tickets.

Med mig tar jag min minst lika vampyrgalna mamma, haha!


THOR IS ANGRY

Det är till att passa på att blogg nu mellan Tors ilskna hammarslag som varat i ett par dagar. Vi tog iallafall en promenad i måndags med doggisarna och hann lagomt hem innan det satte igång att regna och åska.
Gräset har blivit så högt på åkrarna att hundarna knappt syntes alls.... dom såg ut som hoppande gaseller ute på en savann
och jag fick tyvärr inga bra bilder på detta men ni kan säkert föreställa er hur det såg ut, haha.

Här är iallafall några söta bilder från våran lilla promenad där Puma vägrade vara med på bild och Milou gick med på att bli fotad på en enda bild ;)







MANICURE AND PEDICURE IN THE SUN

Efter att ha slutat jobbet klockan två idag så var det raka vägen hem för att dra på sig shortsen och ut i solen. Med mig hade jag filar och aceton för det var dax att byta ut lacket på både händerna och fötterna. Extra kul är det nu när mamma är här med hela sitt nackelackskit (en liten del av det på bilden) .....enda jobbiga blir att beslutsångesten om vilket man ska ta, så jag får nog grubbla på detta medans jag gör iordning en kall sallad som vi ska käka till middag!

Lack you later!





PAINTING THE GARAGE

Tog tillvara på det otroligt "braiga" vädret som dagen bjöd på till att börja måla garaget som blivit alldeles urskinet och fult. Tänk vad lite färg kan göra på fasader och vad fort det går om man bara hjälps åt. William var så klart överlycklig över att få vara med och måla även fast jag fick gå och "fylla i" det som han missade.
Nu ska vi ner till pappsen och grilla och jag måste först prova få av mig all färg som på något knepigt sätt alltid hamnar där det inte ska vara!










AFTER MANY IFS AND BUTS

Efter att ha kört ett morgonpass igår på jobbet så var det bara att brassa in till stan i jakten på midsommarklänningen! Men när jag efter 2 timmar fortfarande inte hittat "the dress" så hade jag planerat att köra plan B, gå näck!! 
Men så tog jag en sväng på Åhlens för att köpa lite fuskbränna, och så bara hängde den där....klänningen jag letat efter hela eftermiddan.... 
Jag tror nog mammsen och Wille var gladast att jag äntligen hittade en klänning som jag var nöjd med för dom var ganska less på att följa efter mig i affärerna eftersom dom varit på stan sen kl 10 (kl var nu ca 16:00) så det var väl ganska förstårligt!

Blått nagerlack från H&M blir det på händerna....






HAPPY MIDSUMMER

Glad midsommar på er alla, ska ner till pappsen på sillfrukost om 35 minuter och efter det ska vi klä våran midsommarstång... vi gör en egen eftersom det tyvärr inte vart något firande på sjön och det är ett måste med midsommarstång och "små grodorna", eller hur ;)

Midsommarkramar på er!

TRANSFORM YOUR THINGS

Nu så här dags på året så är det verkligen ett måste med en mörkläggnings gardin, iallafall för dom flesta... som tex mig.
Rullgardiner kan man numera hitta med olika mönster osv, men den gardinen jag köpte till Williams rum för ca 2 år sedan var i en tråkig naturfärg som jag kände behövde ett litet upplyft.

Resultatet vart några av dom orden som vi alltid säger till William när han ska lägga sig... och så några nattstjärnor så klart!


WHAT COULD BE BETTER?

Hej och god morgon på er alla!
Vilken otroligt härlig morgon det är trots att solen lyser min sin frånvaro, och anledningen till detta härliga morgonhumör är av många orsaker.... Snälla söta Becca var hit igår och klippte och slingade mitt hår, mamma kommer hit ikväll, min farmor och min låtsas farfar kommer imorgon, på fredag är det midsommar och att jag just nu sitter med en kopp kaffe på mitt nya nästan tre meter långa skrivbord som Micke gjort och läser en massa bloggar.... kan det bli bättre?

Hörs lite senare för nu ska jag ta gräsklippar´n och åka ner till pappsen och klippa hans gröna matta.

See Ya!


LETTERS AND WALLIES

Hade en vägg på Williams rum som jag inte visste vad jag skulle göra med eller vad jag skulle sätta upp. Har varit inne på att göra egna träbokstäver osv men det vart som aldrig av. Men så var jag på Syssla och dom hade hela Williams namn "inne" denna gång så jag passade då på att köpa dessa bokstäver som jag sedan målade svarta.
Köpte även en stort svart ark som man kunde klippa ut egna wallies och sätta upp, och det vart stjärnor samt alfabetet som nu William kan träna på varje dag.






THANKS THANKS THANKS!

Kom hem från jobbet igår vid tio tiden på kvällen och möttes av nåt inslaget som stod på köksbordet, Micke berättade att det hade stått på verandabordet när han kom hem och frågade genast om jag hade en hemlig älskare... med glimten i ögat =) Förvånad som jag var och helt intygad av att det var från han så öppnade jag det och möttes av denna vackra blomma i en kruka från min favvodesign CULT Design.

På kortet stod det några fina rader och jag vill bara säga Tack så otroligt mycket Kicki!
Den kommer passa ypperligt i vårat kök när det blir klart i sommar för jag vill ha CULT krukor till alla mina blommor och nu har jag iallafall en början.






I WANT IT WHITE WITH ZINC

Köpte tre stycken vita bomullslängder som jag sydde om till hiss/rullgardiner på verandan, och till och med Micke märkte det och tyckte det vart jättefint, Dock ska det dit riktiga blommor i fönstren och i år blir det vita pelargoner i zinkkrukor tror jag. Brukar vänta med uteblommorna till i mitten av juni eftersom vi har dessa "järnnätter" här uppe och det är så trist om allt man planterat fryser ihjäl.


NEW BAKED BREAD

Med bla annat valnötter i och har i mitt fall avnjutits halvljummen med en klick bregott och en skiva ost samt en stor kopp med svartvinbärs te nu på morgonen. Inlägget hade varit perfekt och jag avslutat med orden "självklart är brödet nybakat nu på morgonen" ,men eftersom jag inte tycker om att ljuga så berättar jag att brödet kommer från Åre Bageri och det var Honey som fick med sig en påse med nybakat när han varit där och jobbat.

Tack Åre Bageri!



SWITCHING BROADBAND PROVIDER

Därför är jag för närvarande lite off, jag ser det som en liten bloggsemester men är snart åter med färska roliga inlägg... hååååll ut mina vänner ♥

RSS 2.0