BURGERS ON A SMOOTH WAY

Idag vart det Hamburgare till middag... jag lagar mina hamburgare i ugnen och det är hur smidigt som helst, du slipper

1. Stekos
2. Skära i dom för att se om dom är klara eller inte...och oftast är dom fortfarande ljusrosa i mitten och svart på utsidan.
3. dom där snustorra små hamburgarna. I ugnen håller dom sin form (krymper lite) samtidigt som dom blir saaaaftigare... mycket saftigare!!

Bara fördelar... tar mellan 10-15 min beroende på ugnen.... du kan sedan strax innan dom är klara slänga på ostskivor.

Servera med valfria tillbehör och voilà du har minst lika goda burgare som på Max.
TIPS: Lägg Hamburgaren i ett kaffefilter så slipper du en massa kladd... perfekt om man har barn!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0