SWEDISH BEEF STEW



William fick bestämma mat idag och då vart det våfflor med grädde och sylt. Eftersom det inte är min favoritmat så värmde jag på söndagens kalops och kokade lite broccoli till.

Det var Honey som gjorde kalopsen i söndags och den vart riktigt smaskig, men tyvärr så går det inte att frysa in kalops och det kändes förkastligt att hälla ut en full karott men inget mig emot!

HUSMANNSKOST IS "THE SHIT"


Kommentarer
Postat av: Ylwa

Går jättebra att frysa in kalops :-) perfa att hitta i frysen en dag man har lite med tid.

fryser in i princip allt förutom potatis, det går verkigen inte frys in....

2010-03-23 @ 20:17:56
Postat av: Caroline

Vad har du för knep då Ylwa för sist när jag och M gjorde det så var det alldeles grynigt...gick inte att få bort. Smakade som vanligt men såg inge kul ut.



Tell me the secret =)

2010-03-23 @ 20:45:06
URL: http://zaracaroline.blogg.se/
Postat av: S@tu

Nästa gång kan du ringa mig... jag äääälskar kalops!! :-)



Sv: Ja, det finns säkert mindre trevliga brukare... men jag hoppas att de trevliga är fler ;-)

2010-03-23 @ 21:54:29
URL: http://mammasatu.blogg.se/
Postat av: Ylwa

eeeh, jag vet inte.... fryser bara in den och tinar långsamt,värmer långsamt. har aldrig råkat ut för att den blir grynig efter att den varit fryst. knske beror vad man reder av den med?

den kanske skar sig ?

2010-03-24 @ 05:40:44
Postat av: Caroline

Det ska jag göra Satu ;)



Jadu Ylwa, jag ska fråga kocken men jag vet att han går efter kokbok så det är väl som all annan redning, på mjöl.



Vi kanske bara hade en riktigt otur den gången så vi får helt enkelt prova igen =)

2010-03-24 @ 20:49:07
URL: http://zaracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0