AS STRONG AS POPEYE

Torsdag, sopporna och pannkakornas dag! Här hemma gjorde jag en stuvad spenat och istället för ägg så hade jag sparris som jag smörstekt och saltat och pepprat. Något som inte finns med på bilden men som jag använder som krydda vid matbordet är Parmesanost, som helst ska vara färskriven. Jag kör idag med den torkade på burk och den är helt okej också.

Grabbarna är inte så förtjusta i spenat så dom fick pastahjul med köttbullar, skyll er själv då!



Kommentarer
Postat av: S@tu

Du borde bli kokboksfotograf... jag tycker inte om spenatsoppa, men du får det att se riktigt gott ut :-)

2010-05-07 @ 09:16:30
URL: http://mammasatu.blogg.se/
Postat av: Caroline

haha.. ja man kanske ska satsa på det.

Men åhhh det är ju så gott... och nyttigt ;)



Men tack för fina ord, kram!

2010-05-07 @ 14:16:48
URL: http://zaracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0