THE LUNCH

Har inte så värst mycket att blogga om just nu så därför tänkte jag dela med mig av vad jag äter till lunch ;)
Jag älskar dom där färdigskurna salladspåsarna som ICA har, så idag blev det en halv påse med Spröd salladsmix som då innehåller Grön sallad, Rucola, Rödbladig sallad samt tatsoi. Till detta hade jag lite kyckling, Bulgur, körsbärstomater och några skivor gurka ....

Lättare än så kan det inte bli... ja bilderna talar för sig själv ;)



BEAUTIFUL WHITE TULIPS

Handlade mig en bukett med tulpaner idag när jag var på affären... tycker alltid det är så svårt att bestämma vilken färg man vill ha... lila , rosa , röda , oranga eller kanske en med b l a n d a d e färger.

Men det vart en bukett med vita samt ett knippe med ljuvligt doftande påskliljor, sen stack jag ner några grenar med björkris och vips så hade jag en vårig bukett.



TWO PICTURES SAY IT ALL





A LARGE WARDROBE TO A LITTLE GUY

Eftersom William blivit 5 år och han nu klär på sig själv på morgonen (japp för fast han är kille så är det väldigt viktigt vad han har på sig).....så resulterar detta i att Byrån som han har haft alla sina kläder i ser efter en dag ut som ett slagfält då man absolut ska han tröjan eller byxorna som ligger längst ner.... så klart!

Men nu när jag håller på att göra om klädförvaringen en aningen hemma så fick han en egen garderob där jag kommer hänga upp allt! (utom kallingar o strumpor)

Lite nya skruvhål till stängerna var allt som behövdes för att få ordning på hans garderob.
Har en del kläder kvar men det kommer bli ordning och reda när jag är klar!


EASTER EGGS AND FEATHERS

Jag och William har suttit och påskpysslat lite, hade en kartong med 6 st ägg...men ett ägg tappade Wille i golvet, ett sprack när jag skulle blåsa ur det och ett ägg trodde jag att jag skulle blåsa sönder mina lunger med för efter att ha provat blåsa i 2 minuter och inget hänt så insåg jag att det inte var en lös vita och gula i det.... det vart hårt (som i att någon kokat det) Blääää!

Jag tordes inte knäcka och se vad det var i ägget utan det åkte direkt i soporna (anledning till varför jag inte är så förtjust i kokta ägg, speciellt inte gulan)

Men det vart iallafall 3 stycken små söta ägg som fick pryda björkriset, bättre än inget alls!



På ett av äggen ritade jag en kycklingfamilj och på andra sidan ritade William en..........


...... en krokodil :)


Söta påskkaniner i plåt som är köpta på DollarStore.

BIRTHDAY PARTY ON THÖRNERS

I lördags var jag och Honey bjudna på 30-års kalas på hos en av mina bästa vänner Veronica, där bjöds det på drinkar av olika slag samt en massa plockmat. Hennes bror som jobbat som kock på Simon & Victor (som för övrigt är en av Östersunds bästa restauranger) stod så klart för matlagningen och det var så otroligt gott.

Angie hade ordnat så fint med ett bildspel samt en rolig sjönsång och efter detta så minglades det på hela kvällen tills vi vid 23:00 drog vidare på GIII.

På GIII dansades det och det var en otoligt lyckad kväll med trevligt sällskap och jag jag tror och hoppas att Veronica var nöjd.

Jag hade iallafall köpt ett halsband och en ring i strass som jag slagit in i en söt liten smyckesask som jag prytt med ett rosa sidenband.

Tack alla inblandade för en lyckad kväll!






WETTEX IN PASTEL

Trodde väl aldrig att jag skulle skriva ett inlägg om disktrasor , men det ska jag!

En trasa är en bit tyg. Ursprungligen avses med trasa en återvunnen tygbit från ett plagg som blivit så slitet - trasigt - eller gått sönder så mycket att det inte längre kan användas för sitt ursprungliga ändamål. Trasa är också en nedsättande benämning på ett omodernt eller gammalt plagg, oftast en klänning. Källa: Wikipedia

Jag är iallafall sjukt förtjust i Wettex nya disktrasor , men det lär väl vara limited edition så man är tvungen att gå tillbaka till dom tråkiga enfärgade gamla trasorna igen. Eller ska man bygga upp ett lager?





YOU SLEEP AND I SEW

Oj vad klockan rann iväg, men jag har inget val för imorgon (idag) ska jag och Honey på 30-års kalas så nöden har just för tillfället ingen lag.

Kan tyvärr inte visa mer vad jag har åstadkommit då my sweetiest 30 year old darling kanske smygtittar så jag återkommer med mer bilder på söndag.

Åhhh va skoj det ska bli imorgon idag!



MOM, I BOUGHT COASTERS

När man är till mamma och hälsar på så hinner man inte ens ställa ner ett glas på bordet innan det ligger en coaster där... "det blir ringar på bordet"

Har alltid tyckt att det har varit en onödig sak tills jag lackade om vardagsrumsbordet och insåg att det visst var en nödvändighet. För alla har vi "hål i underläppen" och hur man än bär sig åt så blir det spill.

Så nu mamsen har jag blivit med coasters jag me ;)




SOMETIMES YOU LOVE THEM, AND SOMETIMES NOT!

Varför ska det vara så jävla svårt med att få tag på vissa kläder i rätta storlekar för??
Är på jakt efter en snygg Bustier/korsett att kunna ha under kavajen men det verkar vara helt och hållet åt helvete om man inte har kupstorlek a och 34 i övrig storlek!

Hur kan man för det första göra en Bustier/korsett i storlekarna 32, 34, 36, 38, 40, 42 o.s.v
Jag är en 38a i kroppen men en 40/42 vid brösten och ska du då prova en Bustier eller korsett i 38 så får man så klart dubbeltuttar eftersom dom inte får plats i kuporna, tar man istället strl 40/42 som passar bra  i kuporna så är den på tok för stor i övrigt....

Hittade en skitsnygg korsettliknande sak på H&M som var kuplös och som höll titsen på plats, har aldrig tyckt om den här djuuupa urringningen och med denna så kunde man själv avgöra hur mycket man ville "visa", men då var istället problemet att när man skulle sitta så vek sig skenorna som finns på sidorna så det såg helt mupp ut, och visst tycker jag om att stå upp men det kan ju se lite konstigt ut om man ska på middag och man meddelar att "nej tack jag står gärna och äter"

Projekt "hitta en snygg Bustier/korsett" är nu nerlagt!


WARDROBE IDEAS


Åh gud vad med tips och ideer man får på styleroom.se som Angie tipsade om, jag ska som jag nämnt tidigare måla om min sons rum, Idag är det Blått med en bård på mitten (Blää.. men så skulle det vara för 10 år sen)
Nu blir det vitt, vitt, vitt med svart och rött eller lime.

Har ritat upp hans rum i 3D och det kommer bli så jävla bra rent ut sagt. Det bästa av allt är att det inte kommer kosta så otroligt mycket för det är redan ett snyggt golv och tak så det är bara väggarna som ska målas.

Vi har en uppsättning garderober i hans rum som nu kommer bli tomma eftersom jag ska göra en walk in closet av ett litet skitrum som vi har.

Därför har jag spånat på vad jag ska göra med dessa och kom fram till följande:

                                                       SÅ HÄR SER DOM UT MED STÄNGDA DÖRRAR
                    


                                         

Detta blir så bra för då kommer det inte finnas en enda back med leksaker på golvet, ingen byrå som tar plats utan det komer bli en massa utrymme att leka på.
Mittenpartiet med trådbackarna blir det också plats för en massa leksaker.

Åh vad jag vill kunna vara ledig i en vecka nu (betald ;) och bara sätta igång...
Ska visa er 3D bilden sen på hur jag har tänkt mig men nu blir det Greys och sen True Blood, vilken kväll!

SWEDISH BEEF STEW



William fick bestämma mat idag och då vart det våfflor med grädde och sylt. Eftersom det inte är min favoritmat så värmde jag på söndagens kalops och kokade lite broccoli till.

Det var Honey som gjorde kalopsen i söndags och den vart riktigt smaskig, men tyvärr så går det inte att frysa in kalops och det kändes förkastligt att hälla ut en full karott men inget mig emot!

HUSMANNSKOST IS "THE SHIT"


SUNGLASSES

Åh vad med tankar som far genom huvudet när solen strålar redan från tidiga morgonen.... Kanske ska ta fram vårjackan, måste ha nya vårskor, måste inhandla ett nytt parasol till altanen (okej det kan nog väntas med ett par månader till). Men nu äntligen kan man börja använda solglasögon utan att det ser dumt ut.

Det finns ju en helt UPPSSJÖ av dom, vissa passar bara till uppsatt hår.... vissa är snyggast i skidbacken med en mössa till..... vissa är skitfula och andra skitsnygga. Hittade dessa tre i morse och det fanns inga tvivel om vilka som fick följa med mig.


PILOTGLASÖGONENKLART!
Så snyggt till allt... köpte ett par med spegelglas förra sommaren som jag tyvärr inte hittar och dessa är så repiga nu så jag ska nog ta och investera mig ett par nya.

Köpte dessa på H & M för xxx antal år sen så dom har varit med om mycket!




PEZ

Är i full gång med att städa bort gamla leksaker i Willes rum, saker som inte används och saker som gått sönder och hela 6 Icapåsar har vi fått ihop, och två påsar som ska slängas.

Jag hade tänkt måla om Williams rum och ta bort all denna blåa, gröna "pojkstil" och har bestämt mig för att det ska bli vitt och svart och sen är jag kluven på om jag ska ha rött eller limegrönt i vissa inslag (kuddar, hyllor o.s.v)

Dessa PEZfigurer som vi hittade bland alla leksaker ska jag hitta på något med, jag vet att vi ska ha en 4-5 till så nåt kul ska jag nog komma på med dessa.
Visste ni att PEZ skapades i Österrike redan 1927 och att den första smaken var pepparmint och att namnet PEZ kommer från det tyska ordet Pfefferminz.  KÄLLA: Wikipedia

Coola är dom i vilket fall!






BROWN PEARLS

Hittade en omlottröja som jag inte använt på år och dar, den var ursprungligen vit men har blivit färgad brun och nu ska jag prova piffa upp den lite extra så kanske jag börjar använda den igen.

Ska på Syssla i veckan och handla lite nya pärlor, tror även jag ska handla lite nitar och kedjor och hitta på nåt kul med. Älskar det nya modet med kedjor på axlarna... så snyggt!

Vet inte om jag bara ska köra pärlor på axlarna eller om jag ska hitta på något mer, jag återkommer med reultatet i nåt inlägg framöver!




NUMBER 42, 63,105 OR 87

Då har jag äntligen fixat mina naglar, var in på Domus och handlade mig två nya lack så nu har jag beslutsångest om vilket jag ska ta. Ett av mina favoritlack från Depend är nr 105 (2:a från höger på bild) som är så snyggt att lägga på naglar med fransk manikyr, men jag är även sugen på nr 42 (1:a från vänster på bild)

Jag börjar med ett underlack så får vi se vad jag bestämmer mig för.



AHLGREN LIQUORICE CARS

All ära åt Ahlgrens orginalbilar.... men lakrits älskare som man är så är dessa snäppet godare än dom, är även tokförtjust i dom chokladöverdragna bilarna.

Denna påse hade mami med sig upp för 1 1/2 vecka sen  och jag var rädd för att den skulle bli gammal så fast det bara är fredag så var jag tvungen att provsmaka en, eller två.... eller en näve ;)

Vad har du för favvogodis?






PORCELAIN BOWLS

När jag var upp till Strömsund förra veckan för att handla så hittade jag dessa söta skålar med en massa texter på inne på Dollarstore. Den stora skålen fanns bara med texten "pasta" och "sallad" men jag ville ha chips i min så då vart det snyggast med en blank, alltså utan text.

Det var REA på alla skålar så jag tror det vart 100-130:- för alltihop... helt otroligt billigt!
Alla skålar fanns i antingen svart eller vitt så jag blandade lite.... vill ha svartvitt i köket så småningom.


MY CHARACTER PROFILE

Igår hade vi en heldags utbildning på jobbet som jag till en början var ganska skeptisk till, men som efter dagens slut var väldigt nyttig. I det hela så handlade det om hur vi förhåller oss till oss själva, till varandra men också om hur vi förhåller oss till olika arbetsuppgifter. Alla har olika beteendestilar.

Jag vart Inspirerande Verkställare

Kännetecken: Kommunikativ och utåtriktad som har lätt för att sälja sig själv när jag ser behov av det. Är snabb i mitt agerande och prestationen påverkas av den egna motivationen.

Starka sidor: Initiativrik, målmedveten och problemlösare. Ställer höga krav på mig själv och på min prestation. God förmåga att skapa kontakt med andra människor och är anpassningsbar i nya situationer.

Svaga Sidor: Tappar intresset att lyssna när budskapet inte intresserar mig och blir rastlös när arbetet blir för monotont eller tempot för långsamt.

Detta var nästan som att sitta och läsa sitt horoskop och det var en massa som stämde men även en del som inte stämde. En kul grej vi fick göra igår var att vi satt i grupp runt ett bord och det placerades ut en stor hög med kort på bordet där var och en skulle ta ett kort och ge det till någon runt bordet som man tyckte det passade bra till.

Jag fick 9 kort från olika personer med följande ord på Alert, Bestämd, Oberoende, Stark, Rask, Behärskad, Tillförlitlig, Öppen och Handlingskraftig. Man vart nästan tårögd när man vände på korten och fick se alla dessa ord.

Vi fick även träna på att ge och ta feedback till varandra där vi inte fick säga "man tycker" utan "jag tycker"!

Skitkul och nyttig utbildning som jag kommer ha stor användning för!

TEN DIFFERENT KINDS OF CAKES

På Fredagen innan Williams kalas så gjorde inte mamma och jag annat än att baka tror jag... var det någon som såg Svenska Hollywood fruar igår när Maria Montazami och hennes mamma bakade, Maria berättade då hur roligt dom hade det och jag kom då och tänka på min o mammas bakdag... för vi hade lika kul.

Det vart en och en annan kaka.....







TONIGHT IT WILL BE LATE

Har precis prickat av kvällens ena "måste göra" sak, nämligen ett beställt avtackningskort som jag måste lämna i morgon bitti. Gjorde ett lite mindre och enklare så det gick faktiskt fort denna gång.

Men nu är det dags för plugg, måste ju sammanställa en presentation som jag ska ha med mig imorgon så ikväll blir det sent..... lite småpirrig inför morgondagen men det ska nog gå fin fint






WHAT THEME DO YOU WANT

Indian, Sjörövare, Pirat, Cowboy .... ja det finns en hel uppsjö med saker man kan ha till barnkalas!
William bestämde att han ville ha discotema på sitt kalas då han älskar musik, och med hjälp av massa ballonger, serpentiner, popcorn,  salta pinnar, marshmallows och en massa skivor med Smurfhits så vart det väldigt lyckat.
Mörklade rummet med en massa påslakan så det vart riktigt mysigt åt dom.... (ser ljusare ut på bild än vad det var)



"IN SWEDEN WE CALL IT A KICK"

En riktigt bra uppfinning som gör att man kan färdas snabbt och lätt fram på vinterväglaget, nu under vårvintern så måste man dock ta det lugnt eftersom isvägarna gör att det går fort.... sen kan det komma ett och ett annat gruskorn i vägen. För min del igårkväll så var det en bar fläck på ca 1x3 dm som jag totalmissade i mörkret.

Detta resulterade i att jag flög... och då menar jag flög över sparken och landande på mitt ansikte (tack gud att jag fick behålla mina framtänder)

... och nä det var ingen alkohol inblandat i detta...

Vill även tillägga att det var Willes lilla spark jag hade.... och jag flög över han!
Han klarade sig helt oskadd och ramlade inte ens av....

.....så ta det lugnt nu alla sparkförare!

 




THE BAR´S OPENING

Oj, snacka om helt slut.... efter 3 dagars förberedelser så är min "lilla" älsklings kalas över. Ett stort tack till alla barn och föräldrar som ville komma och fira denna dag tillsammans med oss.. jag har en VÄLDIGT nöjd kille hemma.

Sitter förövrigt och redigerar lite bilder samtidigt som jag provar hålla ögonen öppna, skulle lätt kunna gå och lägga mig för kvällen men det går inte! Ikväll är det Melodifestivalfinal och det går inte att missa!

Så vem vinner ikväll? Jag säger inget för det kan bli vem S**de som helst!





Kan fortfarande inte smälta att min kille blivit 5 år.... 5 år och nio månader sen jag fick reda på att jag bar på mitt livs kärlek ♥

JUNE 30 2010

There is a date to remember!

Det är nu det börjar, Eclipse och Breaking Dawn är helt klart dom bästa av alla 4 böcker....så jag hoppas filmerna blir lika bra!

Gillar iallafall trailern.... vad tycker ni?


RAINBOW CAKE

Grattis Grattis min lilla älskling som idag blir 5 år ♥ 

Han vaknade redan klockan kvart över sex och självklart så var det mormor som han ville till....sen vart det fika på sängen med fem tända ljus och en massa paket. Idag ska det bakas och bakas.... mamma hade med sig en massa roliga böcker med helt underbara recept. Hittade en regnbågskaka som ska bli kul att göra.. den kommer nog passa utmärkt till kalaset på lördag.

Men nu ska jag iallafall ner i backen och jobba en sväng!









GETTING MY NAILS DONE

Nu är vi redan inne i mitten av denna vecka och jag har en himla massa att fixa inför kommande dagar, i dag ska jag hämta min mammi som kommer upp från Sthlm, imorgon fyller min son 5 år och jag ska stå i liften mellan 11-15... kl 17:00 kommer svärföräldrarna på middag och på fredag ska det dukas, handlas, och fixas inför 5-års kalaset på lördag. På söndag åker mammi hem och jag ska även hinna med att förbereda mig inför mötet på måndag morgon.... ingen panik... jag sitter och gör mina naglar fina iallafall så har jag en sak att pricka av!


SNOOPY AND SECURITY

Varför köpa nytt när det är så lite som behövs för att det ska bli som nytt?
I detta fall räckte det med lite fleecetyg och ca 1 timme för att klippa, malla och sy.

Svårt att få tyget helt slätt vid själva sittdelen då den är svängd, men det kommer efter nån veckas användning att töja till sig.

Helt klart en förbättring, och eftersom Snobben just nu är ganska populärt i vårat hem så vart den lilla herren i huset väldigt glad över sin "nya" sittkudde.


THE LAST ON EARTH

Ja iallafall när det kommer till frågan "vem har inte sett New Moon"
Men nu så där 28 år efter premiären så äntligen..... ja bilderna nedan talar för vad jag tycker.

Jag är återigen tillbaks i drömmarnas land ;)



Bilden har jag laddat upp på FunPhotoBox men är efter det redigerade av mig.

WHO TAKES HOME VICTORY

Så nu äntligen efter 17 deltävlingar är det nu på lördag dax för Melodifestvalen, Grand Finale!
Jag tycker att det är ett bra och starkt startfält detta år.... utom en! Pernilla Wahlgren!  Ända låten som är den där "typiska svenska schlagern" som efter x antal år inte gått hem på Eurovision... Hon är otroligt fin och begåvad på alla vis men hör inte hemma i Melodifestivalen.... Tycker det är för mycket piccadilly circus och Pippi Långstrump över henne!

2007 vart jag och M medbjudna till Örnsköldsvik på en deltävling och det är verkligen häftigt att få se Melodifestivalen ur den synvinkeln, tyvärr så fick man inte fota där inne men ett par smygbilder med min extremt "braiga" mobilkamera vart det... och en liten 12 sek videosnutt på min favvo det året (som tyvärr inte vann!)

Men jag skulle gärna åka till globen och kolla på finalen!

Måns Mums Mums Zelmerlöf


Kristian Luuk gaggar på!


Nanne Grönwall


Magnus Carlsson



EASTER IS APPROACHING

När brukar ni börja påskpynta? Jag bara kände nu när jag var ut med hundarna att jag vart skitsugen att plocka fram fjädrarna och gå ut i skogen och "köpa" mig en bunt med björkkvist. Jag var in på Indiska förra veckan och dom hade så mycket fint i limegrönt och ljusrosa .
Dom hade fått in nya runda bordstabletter i några pastellfärger ,  och självklart så ångrar jag mig nu i efterhand att jag inte köpte dom!

Vad brukar ni använda er av för färger? Jag hittade dessa söta skålar på Ellos, och eftersom dom bara är enkelt svartvit så kan man hälla i några påsar med färgglada påskägg så har man genast fått lite färg.

Söta var dom dock!


BIRTHDAY CARDS

Nu har jag inte tid att vara sjuk längre, dock har febern försvunnit men min hals är fortfarande svullen.
Nu ska jag sätta igång med inbjudningskorten till Willes kalas och jag hittade jättefina papper på Syssla med ugglor och sniglar i lite så där retrostyle.

Färgerna Grönt , Orange , Blått , och Brunt  passar så otroligt bra ihop!

Resten av familjen stack precis iväg på en skotertur med korvgrillning, men eftersom jag har en del kort att göra så var jag tyvärr tvungen att hoppa över det! Slänger in bilder på det färdiga resultatet sen....
 




I AM SICK

Jag har haft huvudvärk senaste veckan och inte riktigt förstått varför, men så i onsdags kväll så kände jag att halsen började svälla upp och på torsdagen var det ett faktum: 38.5 i feber och svälja var inte att tänka på..... Dock åkte jag ändå iväg på jobbet och var inte hemma förrens 03:15 inatt, svängde förbi på stor Statoil innan jag åkte hem och bunkrade upp med alla möjliga piller så nu ska det knapras.

Har ett 5 års kalas som ska planeras med det finns inte en chans till ork för det nu, utan jag hoppas på att bli bättre i helgen.

Det jobbigaste är inte febern för den går ju att "skjuta upp" men jag kan inte svälja och min mage kurrar som om den inte har fått mat på 5 dagar, men tänker jag efter så är det ganska självklart för det enda som finns i magen sedan i onsdags är en halv Billys Pizza och en massa vatten som jag varit tvungen att klunka för tabletternas skull.

Over and Out!


BUT WHAT IF?

Så var det redan onsdag kväll eller "lill lördag" som många även säger... dessvärre var det många år sen man slutade använda det uttrycket... tror närmare bestämt att jag inte gjort det sen gymnasiet dvs 4 år sen ;)

idag var jag iväg på ett spännande möte, jo nämligen "strarta eget" möte och.... och det var väl med blandade känslor som man lämnade lokalen... törs jag? men tänk om? okej men hur ska jag? kommer det vara lönsamt? Hur som helst så är det ju inget som blir klart under dagen utan det finns en hel del som ska ordnas.

Hur som helst så har jag bokat in ett möte med ALMI där jag ska presentera min/mina produkter och jag längtar redan till det datumet.... two fucking weeks left!

Tror så klart inte att jag kommer att kunna köpa mig en ferrari eller köpa mig en övernattningslägenhet på Södermalm men jag är inte riktigt ute efter det heller utan jag är inne i den preioden i mitt liv där jag känner att jag vill hitta på något, göra något med mitt liv.... för hur det än är så kan man inte vrida tillbaka klockan och jag vill inte sitta på ett ålderdomshem om 40 år och tänka "tänk om jag ändå hade gjort det"

Så jag går nu in med den inställningen att satsar du inget så vinner du inget.....
lite som ett lottospel!


EXCITING MEETING

Håller på att göra mig iordning för ett möte som jag ska åka in på.. ska bli hur spännande som helst och jag är taggad till tusen. Efter det så måste jag börja handla inför min Williams 5 års kalas som vi ska ha nästa helg, har inte ens bokat lokalen eller skickat inbjudningskort.... känner mig en aningen stressad inför detta.
Tur att mamma kommer upp från Sthlm på onsdag så hon kan hjälpa mig med allt stök runt omkring.

Nä nu jäklar måste jag dra...redan spruckit mitt tidsschema med 30 minuter!



TUNIC MADE BY WIDDING

Nyss hemkommen från Jenny med ett par koppar kaffe i magen... med mig fick jag en skitläcker tunika som hon själv sytt. Framgår tyvärr inte på bilden men tunikan har en bredare mudd nertill som jag ÄLSKAR.... skulle lätt kunna ha 20st i denna modell men så klart i olika fäger....  ILOVE THEM ♥

Jenny är grymt duktig att sy så jag köpte med mig en skitfin mössa samt en tunika som jag skulle prova men som tyvärr var för liten över mina byst.... men skitsnygg i modellen.

Tack Jenny!

 

KINDERGARTEN PICTURE

Fick i uppgift av Dagis att göra en liten tavla som barnen ska ha ovanför sina platser på Dagis, den skulle då innehålla ett kort på barnet, namn på barn och föräldrar samt födelsedatum.

Tror det var strax innan jul vi fick i uppgift att göra detta och jag har totalt glömt bort det, men eftersom jag och William idag är lediga så vart det lite pyssel från morgonen. Nu skulle man göra detta tillsammans men det kändes lite vanskligt att sätta Wille på symaskinen så den biten skötte jag =)

Jag hade 1000 ideér om hur tavlan skulle se ut men tyvärr så fanns det inte plats för allt så den vart enkel men ändå fin....slänger upp en bild på hur den vart senare!








RSS 2.0