HMMMMMM!

Jobbar just nu, men hade beslutat med arbetskamrater att jag skulle käka middag hemma istället och på så vis hinna med att packa ner lite inför morgondagens resa..... men det är tametusan samma sak varje gång........



.... nu måste jag tillbaka på jobbet och jag har fortfarande inte ens packat ner ett par trosor... *suck*

MY LITTLE HEART

Nu är det bara två dagar kvar till det efterlängtade Fäviken Gamefair 2010, eller en dag om man räknar att klockan just nu är över midnatt och jag är skittrött [NOT]
Har jobbat en delad tur idag dvs från 07:00-21:30 och ledig ett par timmar mitt över dagen och jag borde nu egentligen ha sussat kudden för länge sen eftersom jag har en likadan tur i morgon....

Hur som helst så satt jag iallafall och kollade igenom Fävikens tidning som dom har och får förvånande se en bild på min lilla prins som var med i ett Terrierrace för ca 3 år sedan, och stolt som man är så måste man ju så klart få visa.....

Om ni ska på Fäviken i år så kan jag varmt rekommendera Terrierracet som är glatt, fartfyllt och riktigt jäkla skoj. För övrigt så är det jag, Honey och två vänner till oss som sedan förra året har hand om det
- Så ni är ♥-ligt välkomna!

 




Finns ett litet klipp från detta år om ni e sugen att titta.....


INTERIOR DESIGN MAGAZINES







WHITE ♥ LIGHT ♥ ROMANTIC ♥ LOVE

Skänken som jag har haft nere i köket fick nu flytta upp på övervåningen istället. Detta för att den inte ska vara kvar i köket när vi ska göra om, och kasta den ville jag inte göra.
Fick nu upp lite saker som jag gjort från willes första bebisår samt tre gamla koppar som jag fått av min farmor men som jag inte vetat vart jag ska ha dom.

Det vart väldigt mysigt när allt kom på plats!
Psssst.....Fick t.o.m "beröm" av min andra hälft att jag gjort fint.













I'LL NEVER

Det är väl många gånger man säger jag ska aldrig mer... göra si eller så, right?
Men JAG SKA verkligen ALDRIG MER någonsin what så ever lägga nytvättad och nyintagen tvätt på sängen mer.
Brukar alltid hälla ut tvättkorgen på sängen för att sedan vika eller hänga upp den på respektive plats (japp för nu är det ordning)

Gjorde som jag alltid brukar göra (med ett break på ca 20 min) innan jag gick upp för att fortsätta... och jag upptäckte två skitsnuskiga insekter i sängen.... Ahhhhhhhhhhhh!"#¤%&/()FYIHELAJÄVLAVÄRLDENSALLASDELAROCHVRÅER vad glad jag är att dessa upptäcktes då och inte när jag ska lägga mig ikväll för då kan jag lova att jag nog förmodligen hade åkt på en hjärtattack.

Varnar även alla att aldrig kuta ut stressad till ett klädstreck och dra med sig nytvättade tighta jeans som ni snabbt drar på er och tyvärr inte hinner upptäcka de lilla humlan som älskar att krypa in i sådana utrymmen - Har hänt mig, och ja... han brände mig varpå jag mosade honom i ren panik!

Älskar sommaren men inte alla små äckliga kryp!

SOONER OR LATER

Har varit i jakt på ett bord till Willes rum men inte lyckats hitta något som fallit mig i smaken. Dom enda kriterierna jag hade var fyrkantit, ca 50-70 cm högt, helst vitt (går att fixa själv annars) men inget napp någonstans. IKEA har ju en jäkla massa snyggt men jag kände verkligen inte för att åka 18,5 mil x 2 bara för att köpa bord till Wille så den tanken hade jag som släppt.

Men så kom jag ju på att mamsen skulle hit till midsommar och då kläcktes den brilianta idén, jo att mamma får åka ut till Kungens kurva och handla. Tack mamma du var en ängel!
Det vart två stycken vita Sidobord i serien LACK, och det bästa av allt var att dom från 99 ynka kronor styck var nersänkta till 49 pytteynka kronor styck!

Ytterligare en sak att bocka av på "attgöra/skaffalistan"




JUST CONTINUE WITH ANOTHER JOB

Ja man brukar väl säga så om sin lediga tid eller semester.... att det är annan syssla. Nyss hemkommen från ett arbetspass så nu blir det ombyte och så en isglass i solen, sen blir det lite gräsmatteklippning i 2 timmar (japp det tar det att klippa av våran gräsmatta) och sen ska jag nog deeeega. Fortfarande trött efter lördagens otroligt fantastiska trevliga middag nere på Byn, och en av anledningarna är väl att man inte är 20 längre och kan hålla igång och vara vaken som man gjorde förr.

Tack iallafall Satu & Bengt för en fantastisk kväll!


PARTY WITH GOOD FRIENDS

Ikväll så har vi blivit bjuden till Goda Vänner på födelsedagsfest vilket ska bli riktigt trevligt! Jag håller på gå igenom garderoben för att se vad jag ska ha på mig och varför ska det vara så jäkla svårt att bestämma sig vad man ska ha? Har väl säkert gjort 20 olika ombyten i jakten på kvällens kläder! Men jag tror nog att det blir klänningen jag hade på midsommar med tanke på att det är sommar och 23 grader varmt.

Nu ska jag skutta in i duschen för att sedan fixa "la frilla" och "la face" 


FINALLY!

Sitter nu med ett glas iskallt vitt och njuter av mina två kommande lediga daaaagar! Ska vara helt underbart att få vara ledig lördag söndag och bara få njuta av det fina vädret som lovas.....

Ikväll ska vi ner till några vänner och hälsa på och det ska bli riktigt skoj faktiskt...har känt mig lite som en enstöring hela sommaren eftersom man jobbar och har väl kanske inte varit världens mest roligaste människa... och jag verkligen känner nu att JAG VILL UMGÅS MED VÄNNER... !!"#¤%&/()

Tjing Tjong...... ehhhh kortkalsong!


FUNNY THINGS ALONG THE WAY

Eftersom att det blir en och en annan mil längs jämtlandsvägarna nu för tiden så får man faktiskt se en hel del som ni kanske förstår. Jag har nu för tiden alltid med mig kameran ifall det dyker upp något extra spännande.
Här nedan är två roliga saker som finns att skåda längs med en skogsväg i ingenmansland, varav den ena faktiskt är lite scary med tanke på att den står ute på en äng en ganska bra bit från vägen.... det känns verkligen som om att det är någon som iaktar en när man åker förbi.

Dock har jag döpt han till Nisse för att lätta lite på stämningen, och hejar gör jag alltid så han inte ska bli arg ;-)








STRIPES FROM BIKBOK

Måste bara tipsa om snygga linnen som du kan köpa på BikBok i alla dess olika färger, enfärgat och randigt. Jag själv köpte dessa två strax innan midsommar och älskar dom lika mycket som mina andra som jag köpt där tidigare. Jättesköna och så är dom så pass långa att det räcker att ha ett par leggins under, tror dom gick på 129:-/st








MY OWN POTATO SALAD

Nu så kommer lite bilder på min potatissallad som jag pratade om i tidigare inlägg, för ja den vart så pass god att jag törs lägga ut resultatet. Kockade eftet eget smak och tycke och resultatet vart följande:


Ca 20 små nypotatisar som jag (mamma) skrubbade, tre hela saltgurkor som skars i bitar, en hel röd lök och så lite perslilja.


En naturell creme fraiche 2dl som jag kryddade själv med bla citronpeppar, grillkrydda


Blanda försiktigt ihop allt samman och dekorera med en liten dillkvist



Servera med valfritt kött till, jag själv valde kycklingklubbor som jag marinerat och grillat i ugnen samt ett glas rött.


SMAKLIG MÅLTID!




BEAUTIFUL LILAC

Eftersom vi bor så högt upp i landet så ligger vi "efter" en hel del gällande blommor m.m, för min Syrénbuske håller just nu på att blomma för fullt och det både luktar så otroligt gott. Var ut och snittade med mig en bukett som jag satt på bordet inne på glasaltanen och det är verkligen en av mina favoritblommor.. både utseendemässigt och luktmässigt.

Sen har vi dragit igång projektet "nu ska allt jävla ogräs bort i gruset" och vi lägger tryckimpregnerat virke mellan gräsmattan och gruset och det blir riktigt riktigt fint måse jag säga, men eftersom vi båda jobbar så tar det sin lilla tid.










TIME FOR CHANGING

Nyss hemkommen från jobbet och det vart trappan upp för ett snabbt ombyte kan jag lova, för i morse när jag åkte så var det mulet och 14 grader varmt bara så då var jeansen ett bra alternativ tyckte jag. Fast nu kl fyra på eftermiddagen och 20 grader i skuggan så känns shorts som ett bättre alternativ.

Nu ska jag ställa mig i köket och ordna fram dagens middag, jag hade tänkt prova att göra en egen potatissallad och så blir det kycklingklubbor till... lyckas jag så lovar jag ett par bilder på detta ;) ;)

tatis


LOOKING FOR SOME.....

Eftersom att björnstammen blivit större så resulterar detta nu i att folk runt om byarna mer ofta får se björn på vägarna, och därför så tog jag och Honey en liten sväng igår kväll i jakten på den bruna björnen.
Tyvärr så vart det bara en kattobservation, två älgobservatoner och ett par fåglar. Dock var det mysigt att bara åka runt på alla småvägar och kika och vi var faktiskt borta i 1 1/2 timme. Men men jag vet att vi kommer dyka på en förr eller senare!






31 DEGREES IN THE SHADE

Äntligen får man väl ändå säga va... sommaren har nu kommit och det går inte göra annat än att njuta. Men visst är man duktig att klaga ändå, man kan som aldrig vara riktigt nöjd tror jag.
Här sitter vi på verandan hos daddy och dricker iskall öl och bara njuter... till kvällen så har vi bestämt oss för att äta lite surströmming och farmor håller på med en sommartårta som ska avnjutas till kaffet efteråt, kan det bli bättre? Ja faktist...för jag är 3 dagars ledig och det känns rent ut sagt helt jävla underbart!




RSS 2.0