CALORIE BOMB

Vad gör man när sötbegäret sätter igång så här på kvällskvisten, jo man gör sig en nyttig fruktsallad med naturligt fruktsocker..... eller så vispar man ihop en sats med chokladpudding som man varvar med vispad grädde och toppar med lite jordgubbs strössel. Jag lovar att den satt som en "smäck" i magen....




WALKING CLOSET

Varför varför varför har jag inte tänkt på detta tidigare för??!! Vi har ALLTID haft för lite utrymme för kläder och ett litet rum som bara varit tomt (fullt i skit)
Nu jäklar ska allt ut och jag ska styla om det till en walking closet. Tyvärr så hade jag inte stänger och krokar på lager så jag fick ta från dom rika (sågade av krattornas skaft.. och dom var lite skeva)  men det får vara så tills jag införkaffat snygga vita. Ska även prova få tag på nåt lager med galgar för det är helt klart snyggast om alla är likadana...

Väggarna ska målas vita så det blir ljust och fint.... återkommer framöver när jag rott mitt projekt iland.

Faan va bra det kommer bli!






THE END OF FEBRUARY

Efter en stadig frukost så är det nu dags att ta tag i söndagens projekt som inte är allt för roligt, nämligen vika tvätt. Har en förmåga att istället för att vika ihop tvätten direkt efter den torkat samla den på gästsängen där man sedan är tvungen att gräva för att hitta det man ska ha. Men nu har jag beslutat mig för att ta tag i detta mount everest berg.

Mina två älsklingar begav sig precis iväg på en skotertur och när dom komer tillbaka så ska jag förhoppningsvis vara klar och då tänkte vi åka till skidbacken en sväng och ta en fika...

Har faktiskt börjat gilla söndagar mer och mer, även fast det är jobb, dagis, skola o.s.v som ska planeras inför morgondagen....

Vad tycker ni om söndagar?


ADVANCED PIERCING

Har länge velat ha en piercing och varför löjla på med ett hål i naveln när man direkt kan gå på dom tyngre grejerna, jag och Wille var lite wild and cracy i kväll och hade kul med hans GEOMAG.... var länge sen jag skrattade så mycket och det roliga var att det var han som kom på det.. jag satt i soffan när busfröet kom ut från toaletten fullsmetad i magneter.

Var även lite wild och färgade håret gult också... vart lite inspirerad av killarna i kvällens melodifestival där det förövrigt var rätt bidrag som gick vidare till final (enligt mig)!


COLANDER WITH FRUIT

Fick ett durkslag av min farmor för länge sen som bara legat i skåpet då jag använder mig av den gamla traditionella varianten i plast och långt handtag. Anledning är att spagettin lätt åker ur texten som är på denna rostfria och därför får den nu stå på bänken med frukt i.

Men nu kommer hålen till användning då jag tycker frukten håller sig bättre än när man använder sig av en helt tät skål, och snyggt vart det!

Fick syn på plommon i fruktdisken igår men vart en aningen chockad när jag såg att dom kostade 45kr/kg! Kan det bero på att det inte är säsong och att dom kommer från andra sidan jordklotet? Hur som helst så var dom väldigt goda så det var värt varenda krona, och så var det sån annorlunda färg på dom vilket livar dom övrigt gul och gröna nyanserna i skålen.




THE BANDIT

Då har vi kommit fram till den sista presentationen av mina hundar, och där har vi "flamsollen" Bandit

Ni kanske ser på min teckning varför jag fick namnet Bandit. Jag är en 5 årig (snart 6) lågställd strävhårig Jackrussel hane som tar dagen som den kommer. Milou som matte presenterat tidigare är min pappa och vi två har en liten speciell relation med varandra, det händer faktiskt att vi bråkar. Annars så är jag en väldigt glad kille som alltid viftar på svansen och jag älskar barn, ja jag viftar till och med på svansen när jag äter. 
Jag älskar precis som Puma att simma och sen är det alltid kul att få hämta pinnar och bollar som ni människor kastar till mig.

Jag är precis som Milou långhårig på dessa bilder men så fort snön tinar bort och det börjar bli varmare så ska jag åka iväg till frissan.... tycker inte om det fast jag viftar ändå på svansen när dom rycker bort mitt hår, till skillnad från min pappa Milou som måste ha munkorg för han är så sur.

Ja det var lite om mig... ha de bra vov vov!














GOD MORNING

Oj va skönt det var att få sova ut, dock vaknade jag med huvudvärk eftersom att jag sovit för länge... men det vet jag att Mr Treo är snäll och hjälper mig med.
Såg på mätarn att den bara visar ynka -4,5 grader så jag funderar starkt på att ta med mig Wille ner i skidbacken en sväng, måste även prova att få in dammsugningen och ett par tvättar.. jaja det löser sig nog.

Så vad har ni för planer denna lördag då? Jag ska iallafall börja med att få i mig nåt i magen.....




ME...THE WINE AND THE CAT

Min lilla älskling valde själv att gå och lägga sig vid halv nio efter en hel veckas dagisaktiviteter från morgon till sen eftermiddag. Kudd och Täckmyyys i soffan med lite chips o dipp fick avsluta hans fredagkväll, medans jag nu ligger all by my self i soffan med ett gott glas vin och funderar på morgondagens planer. Blir det BBQ ute i skogen med vänner, invigning av vinteröstersund eller ska man helt enkelt stanna hemma och kolla på Melodifestivalen som jag tyvärr missade förra helgen?

Jag tror jag sover på saken!




THANK GOD IT´S FRIDAY

Bara tanken att jag imorgon inte behöver vakna till en telefon som tjuter gör mig så otroligt glad för GUD vad jag är slutkörd, stenhård vecka på jobbet ända från måndag morgon till fredag eftermiddag.

Samlar på mig lite krafter i form av ett glas rött och mys med familjen i soffan, så kanske jag smyger in här lite senare ikväll med ett lite mer intressantare inlägg. Blir tyvärr väldigt lite bloggande dom dagarna jag jobbar eftersom vi inte får logga in på något..

Hur som helst så önskar jag er alla en riktigt trevlig fredagkväll

PLEASURE ON A HIGHER LEVEL

Jag och mina bröder har varje år den 24 dec fått en chokladask i julklapp av mamma, närmare bestämd en aladdinask. Detta för att mamma alltid ville ha den äckliga körsbärsgrejen i mitten och varsin fick vi för att det inte skulle bli något bråk om vem som tog var och när... ja ni vet det här att man inte får ta från det understa lagret förrens det översta är uppätet och bla bla...

Men i år eller ja förra året så bröt mamma trenden och köpte en annan variant... nämligen denna skönhet som jag öppnade igår.... japp ni hörde rätt, nästan 2 månader efter självaste julafton! 
Det var nästan som man inte ville äta dom för dom var så fina.....










                   


WHAT THE HELL DOES HE THINK??

Fick en msn förfrågan för ett par veckor sen som jag accepterade, så många som har mailadresser som inte överensstämmer med sina riktiga namn... så godtrogen som man är så tackar man så klart ja!

Nu idag fick jag svar på vem det var när snusket började skicka meddelanden...

Blir faan illamåendes av sånna här !"#¤%&/()= människor.... och aset verkade inte fatta engelska heller!

........................................................................................................
UPPDATERING

Fick reda på att det i princip aldrig en människa bakom tangentbordet som "chattar", utan automatiska meddelanden som skickas ut...Därför spelar det ingen roll vad man är skriver.
Hmmm det förklarade varför han spelade tvärtom spelet med mig...
haha...

Tack Andreas för tipset!


HOPE I MAKE IT!

Goooood moooorgon alla fina.

Precis på väg på jobbet och insåg i sista sekund att jag igår firade mitt körkort 10 år.. oops detta betyder alltså att jag idag kör olagligt eller. Ja för jag har så klart glömt bort att förnya det =)


NECKLACES TO BRACELETS

Det är inte alltid man måste använda saker man köper till just det som står på dom. En snygg tubtop går att omvandla om man drar ner den och har den som en snygg tajt kjol, ett par snygga jeans shorts tycker jag är svårt att hitta för dom ska vara rätt i längd, färg och framförallt så vill man ju ha ett nice ass i dom. Så hittar du ett par jeans så köp dom och kapa bägge benen så är det inte längre ett par jeans utan dina drömmars shorts!

Jag köpte mig ett snyggt halsband som jag hellre kommer ha som ett snyggt armband, det enda jag behöver göra är att byta ut låset på det för blir alldeles för stort för att ha på armen.

Så fram med fantasin nu ladies ♥


MATH

Nyss ätit..... plockat ur och i diskmaskinen..... satt på en panna kaffe..... borstat tänderna på Wille som nu ska i säng..... totalslut efter dagens pass så nu blir det ryggläge på soffan samt ett avsnitt med Bygglov där gänget ska göra ett badrum som ska bli kul att se, ja och Matte så klart ;)

Trevlig tisdags kväll på er!

THE ONE AND ONLY MILOU

Då har vi kommit fram till presentatiion nr 2 Milou- Min ögonsten

Mitt namn är då Milou som matte redan nämnt, jag är en strävhårig Parson Jackrussel dvs jag är av den finare modellen (enligt mig) med längre ben. Jag flyttade till matte en kall decemberdag 1998 så jag blir alltså 12 ståtliga år nu den 28 oktober. Jag är en herre med väldigt bestämda åsikter, matte brukar kalla mig för för "sur gammal gubbe" ibland. Jag bor tillsammans med Puma som Matte nämnt tidigare och min son Bandit som ni kommer få en presentation av i senare inlägg. Jag älskar precis som Puma stenar fast jag tycker det är roligare med dom större stenarna... och helst ska dom ligga under vattenytan. Hatar dock att simma, matte och husse brukar skratta åt mig för jag går bara dit jag bottnar... jaja kalla mig badkruka!
Sen är så klart min stora passion jakt, fast matte säger att vi inte ska ta upp det så detaljer här hos henne men jag ville bara ha det sagt iallafall! Sen är jag lite av en cirkushund för jag kan sitta, ligga, rulla runt, sitta fint, och skall.... ja det ville jag inte säga för att skryta men!

Matte brukar viska till mig att jag är hennes favvo eftersom vi har så mycket minnen från alla år och hon är övertygad om att jag kommer leva lika länge som hon... ja än så känner jag mig som 5 år!

På bilderna vill jag bara poängtera att jag är väldigt långhårig... matte brukar gå till frissan med mig varje vår men på vintern vill jag gärna ha lite längre hår för det brukar vara så kallt.

Det var allt från mig, vov vov på er!
















PROTECT YOURSELF AGAINST THE COLD

Det är inte bara viktigt att man har bra och varma kläder som står emot kylan, utan det är även viktigt att man har bra skydd för huden, håret och läpparna. Jag ska inte komma här och berätta vad som är bra och inte bra utan vi vet nog alla bäst själva vilken kräm som passar bäst för ens ansikte och vilket schampo som fungerar bäst för ens hår o.s.v

Däremot så har jag inte hittat något som är bättre mot torra läppar än försvarets hudsalva som funnits ända sen 1958, och det bästa av allt nu är att dom gjort en "tjejigare" variant.




IT´S STILL COLD

Fick ett sms av mamsen för 45 minuter sen där hon berättade att tågtrafiken söder om sthlm inte gick, vilket kaos det ska vara... och hennes abetspass blir nog ganska lugnt idag med tanke på att hon själv är tunnelbaneförare. Minus 22 grader hade hon i morse när hon stack på jobbet, har det någonsin varit så kallt i Sthlm någongång?

Så medans Sthlm-arna funderar på hur dom ska ta sig på jobbet så sätter jag mig i en uppvärm bil och susar fram på våra plogade fina Jämtlandsvägar.

-25 står våran mätare på ♥

BEAUTIFUL WITH PEARLS

Då var min tråkiga svarta tröja en aningen roligare. Jag älskar svart och ibland så händer det att man bär det från topp till tå. Med dom här små detaljerna på axlarna så blir det en liten färgklick som bryter av från allt det svarta och det tycker jag kan räcka. Nu finns det en hel uppsjö med snygga pärlor men det enda jag hade hemma var Willes pärlburk så dom fick duga.... jag valde färgerna korall, svart, vit och ljusrosa.

Jag valde att sätta mina pärlor fritt och inte följa något mönster, för då syns det mer att det är handbroderat.
Sen kan man så klart använda sig av en genomskinlig tråd men jag hade ingen så det fick bli svart.

Så vad tycks?

Sätt igång och "pimpa" era "gamla trasor" som ni lessnat på!




WANT A OWN COMPUTER

Det är inte så lätt när man bara har en dator och det finns två, eller tre som vill använda den. Man kanske måste börja göra ett datorschema att nu mellan kl 10-12 så är det Carro som sitter och mellan 12-14 så är det..... o.s.v
Fast det smidigaste hade nog varit att köpa en till.... såg att Blondinbella hade en tävling där man kunde vinna en bärbar plus mobilt bredband - man kanske ska göra ett försök ;)

Sitter just nu och pysslar med en tröja som jag tänkte piffa upp lite, en näve pärlor och lite sytråd är det enda som behövs. Slänger ut lite bilder på resultatet lite senare idag!

..................................................................................................................................................................
UPPDATERING - Klicka-----> TÄVLING BLONDINBELLA 

Såg att Blondinbellas tävling slutar idag så jag provar väl att göra ett försök...tror dock jag är försent ute!
Jag behöver verkligen en ny dator då vi är två vuxna och ett barn som delar på datorn, Wille som snart är fem år älskar att sitta på Bolibompas sida och spela medans jag vill blogga och så klart läsa bloggar. Sen har vi min andra hälft som kan sitta i timmar på youtube och kolla på videoklipp.

Datorn är gammal och blir efter ett par timmar "överhettad" så den kan med jämna mellanrum stänga av sig... då måste den alltså få vila nån timme. Högtalarna har slutat fungera så man måste ha på sig hörlurar om man vill lyssna på musik. DETTA ÄR FAKTISKT SANT!

På mitt jobb så är det även förbjudet att logga in på något.. som tex sin blogg eller facebook... detta gör att jag inte kan blogga något under dom dagar jag jobbar- Surt!

SÅ med andra ord så skulle jag verkligen behöva en ny dator ;)




LADY IN BLACK AND WHITE

Tänkte faktiskt att jag skulle presentera mina 3 hundar för er, och först ut i ledet blir prinsessan Puma.

Ja Puma heter jag precis som matte sa, jag är en liten lågställd Jack Russel donna på 9 år som ÄLSKAR stenar. Det är någonting med dom som jag inte kan sätta tassen på vad det är... dom är bara så fantastiska.
Jag ÄLSKAR även att hämta saker som folk kastar och dom brukar säga att jag är outröttlig.. vadå jag kan inte rå för att  ni människor blir trötta efter 2 timmar *suck*
På sommaren ÄLSKAR jag att bada... simma är ett av det roligaste jag vet och fick jag så skulle jag kunna hålla på en hel dag... fast matte och husse brukar alltid säga till mig när det är räcker.
Jag är väldigt morgontrött och sover om jag får ända till kl 11:00.... brukar inte vara så kissnödig på morgonen

Ja det var lite om mig vov vov på er!



















WHEN THE COLD CONTINUES

Det var meningen att jag skulle jobba i våran skidbacke denna helg men eftersom kylan fortsätter att hålla i sig och vi har en köldgräns på -15 så har vi idag stängt. Jag sitter inne och kollar termometern som står på -21.2 plus att det blåser och jag ryser i hela kroppen. Tanken jag hade i morse när jag släppte ut doggisarna var att den här dagen spenderar jag inomhus under en mysig filt i soffan.

Jag längtar till enligt mig Jämtlands absolut härligaste tid som är i mitten av mars och in i april när man kan ligga nergrävd i snön i bara kortärmat och dricka gluwein .. eller en iskall jägermaister.





SEVERAL VARIETIES

Varför kan man inte bara nöja sig med en sort?

Ikväll äter vi bara popcorn! -"TRÅKIGT"!!
2 kilo lösgodis! - "GUD VAD GOTT DET SKULLE VARA MED CHIPS"!!
Ska vi köpa dillchips! - "NÄ JAG VILL HA GRILL"!!

....that´s the answer...

ICA´s FAMILJEPIZZA & LET´S DANCE

Efter att ha kommit hem från affären så kände jag inte för att ställa mig och laga något avancerat utan det fick bli Ica´s egna Familjepizza som jag förövrigt älskar.. till detta några körsbärstomater och en stoor klick Delikatess fabrikens Bearnaisesås.

Så hur ser kvällen ut för eran del då? Här hemma kommer den spenderas framför tv:n och Let´s Dance, undra vem som åker ikväll? Tror tyvärr Elin ligger surt till och absolut inte för att hon förtjänar det.


Några av dom snygga deltagarna FOTO Andreas Lundberg/TV4


............................................................
UPPDATERING 20/2
Tyvärr åkte söta Elin ut....


MIN LILLA PRINS ♥

I Brist på annan syssla så finns det alltid nåt kul man kan göra med kameran. Jag handlade lite nya kläder till Wille förra veckan och då hade vi en skoj förmiddag med en liten fotosession han och jag.
Han var så otroligt duktig och gick verkligen in i det... men sen på slutet så blev det som det blev......

♥ Jeansen kommer från KappAhl
♥ Vårjacka från KappAhl
♥ Svart tröja med rosa sömmar KappAhl
♥ McQueen bälte KappAhl
♥ Skorna kommer från Skopunkten 



IN THE MIDDLE OF THE APPLE

Äppelklyvaren är väl guds gåva till alla oss småbarnsföräldrar, eller inte bara oss utan alla som föredrar att äta äpplet i klyftor. Inget kladd med knivar och det slutar ändå oftast med att kärnhuset blir kvar på ett eller annat sätt. Jag köpte min på IKEA, men jag har sett att andra inredningsbutiker också har dom.

"KLYFTIG" UPPFINNING!






PLATES MADE OF WOOD

Tänk att det har blivit fredag igen, är det någon som har nåt bra svar på vart dagarna tar vägen så får ni gärna hojta till.. för jag känner mig en aningen vilsen. Fredagar hemma hos oss innebär säkert som för dom flesta lite chips, dricka och myyyys... ja med andra ord Fredagsmyys!
Måste dock åka på affären idag och det kändes mindre roligt med tanke på att det är -18.5 ute... brrrrr

Här nedan ser ni skyltarna som jag nu är klar med, tyvärr så gör dom sig inte så bra på bild men jag la in en närbild på en av skyltarna som föreställer jordens sötaste minishettis Herkules!




WE ARE THE WORLD 25 FOR HAITI

Oj oj oj.. den 1 februari 2010 så spelades We are the World in på nytt i samma studio som orginalet för 25 år sen!
Helt sanslöst många bra artister som är med i denna nya utgåva...  Kan inte finnas en enda människa som inte blir berörd av att lyssna på den här ♥ ..... i mina ögon hade det kunnat simma guldfiskar! 


NEW JEWELRY FROM UR & PENN

Var in på Ur & Penn i veckan och såg att dom hade kanonpriser på nästan allt i butiken. Fick höra av tjejen i kassan att dom reade ut allt för att få in vårnyheterna. Så skynda och fynda ALLA ARMBAND 20kr, ALLA RINGAR 25kr ALLA HALSBAND 30kr och 50%DOM FLESTA KLOCKORNA.








Föll pladask både för ringen och armbandet som självklart fick följa med hem. Har några fler bilder men jag slänger upp dom lite senare...

GIVE ME A SMOOTHIE

Vaknade och vart så otroligt sugen på en smoothie, jordgubbarna ligger i frysen, bananerna har börjat skifta i färg och bara väntar på att få bli använda/uppätna och det står en Milko Vanilj Yoghurt i kylskåpet som skulle passa ypperligt till detta. Men... det återstår bara en sak, jag har ingen mixer att köra detta i.
Hittade dessa söta från OBH Nordica och kostade runt 300-450:- .... inte så farligt.

Det skriver jag upp på min "vill ha lista"


OVER MIDNIGHT

Då börjar klockan närma sig halv två och jag är fortfarande vaken. Anledningen till detta är att jag arbetat med att få skyltarna klara, och dom kommer att vara leveransklara på fredag e.m Kicki ;)
Slänger upp lite bilder i morgon.. eller senare idag eftersom vi redan är inne på en ny dag.

Faan rent utsagt va glad jag blev när jag kollade statistiken och fick se att dom flesta av våra läsare följt med mig till min nya blogg. Är även otroligt glad att Angie också skaffade sig en egen blogg för den kommer jag att besöka flitigt framöver.

Nä hörrni.... mina ögon svider och jag har en pojk som kommer att vakna kl 07:00 så jag tar och knallar upp till min säng nu.

Sleep tight sunshines!


FÄRDIGA NAGLAR

Då var jag klar med mina naglar och jag vart faktiskt nöjd med resultatet med tankte på att man inte någon professionell Nagelterapeut. Lacket som jag köpte hette N.Y.C Sheer french Manicure och var lätt ljusrosa. Dock vart det lätt ränder när man strök på det så med andra ord inte helt godkänt!
 

DEPEND´S GELEKIT

Det är säkert ett år sen jag hade långa snygga naglar, men jag vart så otroligt sugen att sätta på tippar efter att ha varit och kikat på duktiga ELLINORAK´s blogg. Är det ett av det finaste min Honey vet så är det tjejer med snygga välvårdade naglar.. och jag är nog beredd att hålla med.

Jag valde att sätta på dom vita tipparna, tycker det är snyggast och fräschast med fransk manikyr.




Den här tummen är inte klar utan lite mer filning och sen ska det på ett ljust rosa lack, men jag återkommer med slutresultatet.


GOD FÖRMIDDAG!

Idag så är jag äntligen ledig efter 5 slitsamma arbetsdagar, eller ledig och ledig man kan säga annan syssla för dagens schema är fullproppad med saker som ska göras. Det måste idag dammsugas och jag ska nog prova  hinna med två maskiner tvätt också. Det sista på mina skyltar ska göras innan dom ikväll ska lackas och så skulle jag så klart vilja sitta vid bloggen ett par timmar och fixa. Men vi får se hur vi ligger till i tiden för det..för nu tar vi en sak i taget för jag är ju faktiskt ledig!

ÅHLENS BUS

Jag har alltid använt mig av L´Oreals Sublime Bronze när jag velat få lite färg i ansikte och på kroppen. Men nu så ska jag testa Åhlens egna BUS som många säger är minst lika bra, dessutom så är åhlens egna bara hälften så dyr.


FETTISDAG 100216

Eftersom det var självaste Fettisdan i dag så var det väl självklart att detta stod med på dagens inköpslista. Eftersom Thörners i Östersund gör dom absolut godaste semlorna så hade jag planerat in ett besök på Domus hos Angie men tiden räckte inte till så det fick bli ICA Häggens istället...

Jag äter mina semlor med varm mjölk för då blir dom så där uppsvällda och goda ♥




NY BLOGG

Efter att ha bloggat med två av mina favvotjejer i 10 månader så kände jag att det nu var dags att klippa av navelsträngen och bege mig ut på nya egna äventyr. Jag startade faktiskt den här bloggen den 16 februari 2009 vilket är precis ett år sen idag!
Alla dammtussar är nu bortstädade och jag kommer from nu att blogga genom denna, så lägg den på minnet ;)

Tyvärr så är det mycket jag skulle vilja ta med mig från gamla bloggen, men eftersom det inte går så får ni vara beredda på att se bilder som ni kanske redan sett tidigare... men det kommer även dyka upp mycket nytt och roligt.

Så med detta vill jag bara säga VÄLKOMNA!



RSS 2.0